Engelse les

Naar schatting zijn momenteel ruim een miljard mensen op aarde Engels aan het leren. Engels is immers de internationale voertaal. Meer dan 80% van internationale bedrijven gebruikt het Engels om wereldwijd te communiceren. Om in deze globaliserende wereld te kunnen functioneren is het essentieel om het Engels goed te beheersen.

Tijdens mijn universitaire opleiding heb ik een basistraining didactiek gevolgd en daarnaast heb ik het internationaal erkende TEFL-certificaat* behaald, waarbinnen ik mij gespecialiseerd heb in zakelijk Engels en individueel lesgeven. Door mijn ervaring bij uitgeverij Malmberg als eindredacteur van lesmethodes ben ik op de hoogte van de laatste didactische trends. Bovendien heb ik veel geleerd over de Angelsaksische cultuur en omgangsvormen doordat ik jarenlang in Groot-Brittannië en met Amerikanen heb gewerkt. Een taal beheersen is immers meer dan alleen woordjes en grammatica leren; cultuur en omgangsvormen zijn minstens zo belangrijk als je effectief wilt communiceren.

*TEFL = Teaching English as a Foreign Language

Mogelijkheden

Groeps- of privéles

Als u beter Engels wilt leren spreken of schrijven, kunt u zich aanmelden voor privé- of groepsles. U kunt ook met een paar vrienden of kennissen met mij afspreken. Les in een klein groepje is niet alleen gezelliger, u leert ook van elkaar. Om iedereen genoeg persoonlijke aandacht te kunnen geven, geef ik aan maximaal vier cursisten tegelijk les. Aan het begin van een lessenreeks stellen we samen uw persoonlijke leerdoelen vast en tijdens de reeks zullen we uw voortgang steeds in de gaten houden. Bij het bepalen van het startniveau maak ik gebruik van het Europees referentiekader voor talen (ERK). Lessen vinden plaats bij u of bij mij thuis en we stellen de tijd waarop u les heeft in overleg vast, net als de hoeveelheid lessen. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. Het is ook mogelijk om Engelse les te volgen in combinatie met een cultuurreis naar Groot-Brittannië.

Bijles voor middelbare scholieren

Als je Engels een moeilijk vak vindt of bang bent dat je voor Engels gaat zakken, dan kun je ook bij mij terecht. We maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Daarin kijken we waar je problemen liggen en hoe ik je daarmee kan helpen. En we spreken de tijd af waarop ik bij je thuis kom voor de bijles. Je mag ook samen met een vriend of vriendin met me afspreken. Voorwaarde is wel dat jullie dezelfde lesmethode op school volgen.

Tariefstructuur

Groeps- en privéles

Elke les duurt 45 minuten. U heeft  les met maximaal 3 andere cursisten. Aan elke lessenreeks gaat een gratis intakegesprek vooraf. Tijdens dat gesprek maken we kennis, stel ik vast welk niveau u heeft en welke methode het beste past bij uw behoeften.
Privéles          € 30,-
2 cursisten     € 40,- per les (€20,- per persoon)
3 cursisten     € 45,- per les (€15,- per persoon)
4 cursisten     € 50,- per les (€12,50,- per persoon)

Bijles voor middelbare scholieren

Bijlessen duren meestal 30 minuten. Per bijles geldt een tarief van €15 per persoon.

  • Alle voordelen op een rij
  • U heeft les in een informele en (indien bij u thuis) vertrouwde omgeving;
  • U heeft les in zeer kleine groepen met veel persoonlijke aandacht;
  • De lessen zijn interactief;
  • U leert veel over de Britse cultuur.

Kortom, Engelse les op maat!

Klik hier om u aan te melden voor een gratis intakegesprek.

Ellen Janzing - Anglist